Hyppää sisältöön

Kyläradio 2019 – Lauantai

Kyläradio, Media, Radio

Kyläradio 2019


Kyläradio 2019 – Lauantai 25.5. osa 1/4

Maailma kylässä -festivaaliradion ensimmäinen vieras oli Darude eli Ville Virtanen. Hän kertoi, miksi tekee yhteistyötä UNICEF:n kanssa ja haluaa vaikuttaa nuorten tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Hänen jälkeensä itäisessä ja eteläisessä Afrikassa työskentelevä lastensuojelun neuvonantaja Anne Juontajana pohtii lasten roolia konfliktien keskellä. Suomeen keskitytään Liban Abdin kertoessa maahanmuuttajien seksuaaliterveyttä edistävän Vigor-hankkeen toiminnasta. Festivaaliviikonlopun ensimmäisessä juontovuorossa oli Emma.

Kyläradio 2019 – Lauantai 25.5. osa 2/4

Suurten kysymysten ääressä olivat oikeustieteen tohtori ja poliitikko Pentti Arajärvi pohtiessaan mielenterveyspalveluiden kehittämistä sekä biologi ja aktivisti Maria Katajajärvi käsitellessään eliöyhteisöjen kuolemaa. Juontajana toimi Marko.

Kyläradio 2019 – Lauantai 25.5. osa 3/4

Paleface nostatti koko festariradion tunnelman kattoon sekä sai festivaalikujankin väen tanssahtelemaan. Nuorten agenda 2030 puheenjohtaja Siiri Mäkelä käsittelee nuorten vaikuttamismahdollisuuksia. Kuvajournalisti Meeri Koutaniemi kertoo työstään sekä mitä on maailalla nähnyt. Juontajina olivat Marko ja Emma.

Kyläradio 2019 – Lauantai 25.5. osa 4/4

Kyläradio 2019: KiviMedia Show

KiviMedian porukka veti huikean show:n Kyläradiossa. Kolea ilmakaan ei himmannut kavereiden menoa. Kuuntele; hauskat haastattelut, miltä maistuu festariruoka ja pientä historiikkia Maailma kylässä festareista.

KiviMedia on Lyhty ry:n mediatyöpaja, jossa tehdään monipuolisesti erilaisia mediatöitä. Kivimedialla on oma radiokanava kiviradio, missä tehdään suoria lähetyksiä ja podcasteja viikottain suomeksi ja ruotsiksi. https://www.mixcloud.com/kiviradio/

KiviMedian tavoitteena on näyttää, että erilaisuus on mediakenttää rikastuttava asia. Kehitysvammaiset pystyvät moneen, kun heille vain annetaan mahdollisuus ja tarvittava tuki. KiviMedia tarjoaa kehitysvammaisille mahdollisuuden tulla näkyväksi, saada oma ääni kuuluviin ja olla osa yhteiskuntaa.https://www.lyhty.fi/

Ohjelmat on toteutettu Maailma kylässä -festivaaleilla 2019 osana Kyläradion ohjelmaa. Kyläradion takana ovat Mieletöntä valoa sekä tässä ohjelmassa mukana ollut Lyhty ry:n Kivimedia. Lähetykset kuuluivat suorana Lähiradion taajuudelta (100.3 mHZ).

Kuuntele lisää Kyläradio 2019 -ohjelmia