Hyppää sisältöön

Hae töihin Mielettömään valoon!

Kirjoitukset

Mieletöntä valoa tuottaa erilaisia mediasisältöjä, kuten lehteä, suoria radiolähetyksiä ja podcasteja, lyhyitä videotuotantoja ja erilaisia tapahtumia. Tuotantojen tekijöinä ovat media-alasta innostuneet nuoret aikuiset, jotka kaipaavat ja tarvitsevat tukea omaehtoiseen työskentelyynsä ja taitojen kehittämiseen – erilaisten elämän haasteiden seurauksesta. Mieletöntä valoa tarjoaa mahdollisuuksia median tekemiselle tekijöiden omista lähtökohdista, sekä luo yhteyksiä media-alan ammattilaisiin. 

Haemme nyt osa-aikaiseen ja määräaikaisen työsuhteeseen ohjaajaa, joka uskoo muutokseen – askel kerrallaan.

Etsimme juuri sinua, jolla on aito halu kohdata erilaisen erityisiä ihmisiä ja työskennellä yhdessä heidän kanssaan. Tehtäväsi on tukea media-alasta kiinnostuneiden osallistujien yksilöllisten polkujen muodostumista ja työelämävalmiuksia, sekä ohjata heitä eteenpäin opintoihin tai töihin. Osaat motivoida, innostaa ja nähdä mahdollisuuksia. Tehtävässä luot oma-aloitteisesti verkostoja eri työnantajien kanssa sekä toimit eräänlaisena mentorina osallistujille ohjaten esim. CV:n tekoon ja oman osaamisen kehittämiseen. 

Oman työn tulos ja merkityksellisyys näkyvät tässä työssä isosti.

Edellytämme:

  • taitoa nähdä mahdollisuuksia ja kykyä toteuttaa uusia ideoita ennakkoluulottomasti
  • vaihtelevien elämäntilanteiden ymmärrystä
  • vahvoja vuorovaikutustaitoja

Katsomme eduksi: 

  • media-alan tuntemisen, osaamisen ja olemassa olevat verkostot
  • aikaisemman kokemuksen sosiaalialalta

Työ on osa-aikainen (60 prosenttinen/kolmipäiväinen) ja määräaikainen 31.12.2019 asti. Työ alkaa mielellään syyskuun alussa, mahdollisesti jo aikaisemmin. Työ sijoittuu Helsingin Vallilaan Sosped-säätiön toimistolle, sekä Mielettömän valon toimitukseen Porvoonkadulle. 

Lisätiedot tehtävästä antaa vastaava tuottaja Jouni Tamminen ti 25.6. klo 9-10 tai klo 15-16, 050 550 6317. Vapaamuotoiset hakemukset sähköisesti osoitteeseen jouni.tamminen@sosped.fi viimeistään 3.7. mennessä. Otamme hakuajan päätyttyä puhelimitse yhteyttä haastatteluun valittuihin henkilöihin. 

Mieletöntä valoa on Sosped-säätiön alaista toimintaa. Sosped on valtakunnallinen sosiaalialan järjestö, joka edistää yksilön hyvinvointia vertaisuuden, osallisuuden ja yhteisöllisyyden kautta. Teemme töitä sosiaalipedagogisella otteella.

Tutustu Sosped-säätiön toimintaan sosped.fi