Hyppää sisältöön

Tule mukaan!

Tule tekemään mediaa!

Tule toteuttamaan visiosi työntekijöiden ja muiden osallistujien tukemana. Ilmaiseksi, tsemppaavassa ympäristössä ja hyvillä välineillä!

Mieletöntä valoa -toiminnassa tehdään yhdessä erilaisia mediatöitä, esimerkiksi lehteä, videotuotantoja, streamausta, radiota, podcasteja. Toiminta on ilmaista, ja tarkoitettu nuorille aikuisille (18-35 v.) jotka kokevat erilaisia, esimerkiksi mielenterveyden haasteita elämässään. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Riittää, että sinulla on palo tehdä ja mahdollisesti jo ideoita, joita haluaisit lähteä toteuttamaan. Me tarjoamme välineet, sinä pääset tekemään turvallisessa ympäristössä ja kivassa porukassa. Kiinnostuksestasi riippuen voit olla sisällöntuottaja (toimittaja, juontaja jne.) tai keskittyä teknisiin tehtäviin (kuvaaminen, leikkaaminen, taittaminen, editointi jne.). Voit tehdä tietysti myös molempia halutessasi!

Mielettömässä valossa osallistujat tekevät mediaa omista lähtökohdistaan ja ideoistaan. Tuotantoja suunnitellaan viikoittain kokoontuvissa tiimeissä. Tällä hetkellä tiimejä ovat video-, radio- ja lehtitiimi. Mieletöntä valoa on osa Sosped-säätiötä.

Katso tästä, mitä teimme viime vuonna:

https://mieletontavaloa.fi/tietoa-meista/toimintakertomukset/

Näin pääset mukaan

Toimintaan tullaan yleensä mukaan pienen aloituskeskustelun ja vertaistuottajakurssin kautta. Jos kurssia ei juuri nyt olla järjestämässä, voit silti kysyä osallistumisen mahdollisuuksista ja tulla keskustelemaan toiminnan hyödyllisyydestä juuri sinulle. Tällöin voi vertaistuottajakurssille osallistua myöhemmin, kun se seuraavan kerran järjestetään.

Jos toiminta kiinnostaa, niin ota yhteyttä Jouni Tammiseen:
jouni.tamminen@sosped.fi tai 050 550 6317