Hyppää sisältöön

Tule mukaan!

Tule tekemään mediaa!

Tule toteuttamaan visiosi työntekijöiden ja muiden osallistujien tukemana. Ilmaiseksi, tsemppaavassa ympäristössä ja hyvillä välineillä!

Kyläradio 2022. Ryhmäkuva radioteltan ulkopuolelta. Kuvassa yli 10 hymyilevää ihmistä.
Juontajia Kyläradiossa 2022

Mieletöntä valoa -toiminnassa tehdään yhdessä erilaisia mediatöitä, esimerkiksi lehteä, videotuotantoja, streamausta, radiota, podcasteja. Toiminta on ilmaista, ja tarkoitettu nuorille aikuisille (18-35 v.) jotka kokevat erilaisia, esimerkiksi mielenterveyden haasteita elämässään. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Riittää, että sinulla on palo tehdä ja mahdollisesti jo ideoita, joita haluaisit lähteä toteuttamaan. Me tarjoamme välineet, sinä pääset tekemään turvallisessa ympäristössä ja kivassa porukassa. Kiinnostuksestasi riippuen voit olla sisällöntuottaja (toimittaja, juontaja jne.) tai keskittyä teknisiin tehtäviin (kuvaaminen, leikkaaminen, taittaminen, editointi jne.).
Voit tehdä tietysti myös molempia halutessasi!

Mielettömässä valossa osallistujat tekevät mediaa omista lähtökohdistaan ja ideoistaan. Tuotantoja suunnitellaan viikoittain kokoontuvissa tiimeissä. Tällä hetkellä tiimejä ovat AV-tiimi (esim. podcast, striimaus, video) ja lehtitiimi (Valoa!-lehti). Muita viikoittaisia tiimejä ovat etänä toteutettavat valokuva- ja mediatiimi (keskustellaan yhdessä median ilmiöistä ja sisällöistä). Mieletöntä valoa on osa Sosped-säätiötä.

Katso osallitujiemme 2022 tekemä toiminnan esittelyvideo: https://mieletontavaloa.fi/mielettomassa-valossa-mediaa-tehdaan-yhdessa/

Katso tästä, mitä teimme viime vuonna:
https://mieletontavaloa.fi/tietoa-meista/toimintakertomukset/

Katso, mitä kaikkea toiminnassa tuotetaan:
https://mieletontavaloa.fi/mediaa/

Näin pääset mukaan

Toimintaan tullaan yleensä mukaan pienen perehdytyskurssin kautta. Tänä vuonna (2022) kursseja ei enää järjestetä. Hätää ei kuitenkaan ole, sillä toimintaan voi tulla mukaan myös ilman perehdytystä (kurssin voi käydä sitten, kun se seuraavan kerran järjestetään).

Sinun tarvitsee täyttää vain esitietolomake. Saatuamme sen olemme sinuun mahdollisimmaan pian yhteydessä.
Lomakkeelle: https://forms.office.com/r/3vuazAw31T

Otamme mielellämme mukaan myös esim. työssäoppijoita, työkokeilijoita, työharjoittelijoita tilanteen mukaan.

Jos kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä Jouni Tammiseen:
jouni.tamminen@sosped.fi tai 050 550 6317

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Graafinen teksti: Turvallisemman tilan periaatteet

Tutustu Mielettömän valon turvallisemman tilan periaatteisiin.

Pelisäännöt teksti graafisen vihkon päällä

Tutustu Mielettömän valon pelisääntöihin.