Hyppää sisältöön

Figaros bröllop – Yleisössä H

Valon kavereiden jutut, Yleisössä H

Teksti: H
Kuvat: Linus Lindholm, Lilla teatern

Mieletöntä valoa haluaa tarjota kumppaneilleenkin alustan saada tuotoksiaan esille. ”Yleisössä H” -juttusarja kuuluu tähän kategoriaan.

Keltainen lohikäärme ja H-kirjain

Yleisössä H on juttusarja, jossa H kertoo yleisökokemuksistaan. H kokee teatterin sopivana irtiottona arjesta. Teatterikärpänen puraisi häntä jo yläasteella, kiitos äidinkielen opettajan. Teatterin ilmaisu on selkeää ja siksi H viihtyy yleisössä paremmin kuin kotonaan, mutta ei kuitenkaan pidä unohtaa, että hän rakastaa myös musiikkia ja elokuvia kuten myös huvipuistoja ja eläimiä. 

Tutustu: Lilla teatern, Figaros bröllop (Figaron häät)

Henkilö suutelee yllättyneen näköistä hahmoa kädelle

Figaros bröllop (Figaron häät)

Olin yllättynyt siitä, miten monipuolisesti punaisia kuutionpaloja voidaan käyttää hyödyksi lavasteina. Toisaalta näin hahmotushäiriöisenä olisin kaivannut ihan oikeita lavasteita.  

Edelleenkin kaipaan sitä, että tekstit ovat lavan yläreunassa eikä niin, että minun pitää vilkuilla niitä iPadista tai kännykästä. Se vie suurimman osan esitysnautinnosta pois. Toki välillä minua nauratti, mutta ehkä olen sitten katsonut liikaa farsseja. Sellaisia farsseja, joissa on yleensä kuusi ovea ja sattuu kaikenlaista mukamas hassua. Koska suurimman osan ajasta minua ei naurattanut.   

Kyllähän se oli ihan viihdyttävä, mutta olisin kaivannut jopa enemmän musiikkia, jotenkin enemmän rytmitystä esitykseen.  

henkilöt asettelevat lavasteissa punaisia laatikoita